pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 12, 2016 3:12 pm Lees verder →

Genomineerden Groene Helden: ook restaurant One Roermond samen met Groentehof Beesel-Rijkel

image
Roerdalen – Van november 2015 tot en met januari 2016 zocht IVN Limburg in samenwerking met de Provincie Limburg, MKB Limburg, KvK, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Rabobank, Innovatiehuis MKB Keyport 2020, CITAVERDE, Natuurrijk Limburg en VVV Zuid-Limburg naar MKB ondernemers die ‘Groene Held’ willen worden.

Deze zoektocht heeft maar liefst 36 ondernemers opgeleverd die met een groen en duurzaam initiatief in aanmerking wilden komen voor de titel ‘Groene Held’. Een jury onder voorzitterschap van gedeputeerde Patrick van der Broeck heeft uit deze inzendingen tien initiatieven gekozen die uiteindelijk in aanmerking komen voor een stimuleringsprijs van € 4.000,- tot € 15.000,-.

Groene Helden Stimuleringsprijs
Bij de Groene Helden Stimuleringsprijs draait het om groene en duurzame initiatieven van twee of meer ondernemers die de samenwerking zoeken met bijvoorbeeld instanties voor natuurbeheer, onderwijs of de lokale bevolking. Op deze manier wordt niet alleen het bedrijf, maar ook zijn directe omgeving duurzamer en groener.

De tien genomineerde initiatieven zijn in alfabetische volgorde:
Bijenhotel van der Valk Venlo (Hotel Van der Valk Venlo en Herman Vaessen), De Drie Poorten (Landmark Daemen en Landbouwadviseur Stefan Muijtjens), De Verscholen Buitenplaats (Different Perspective en Buitenplaats Vaeshartelt b.v.), Duurzame Educatieve Speelplaats (Basisschool Windekind en GrausBouw BV), Green Minds Garden School (Restaurant One en Landhoeve Rijkel/De historische Groentehof), Het Groene Theater (Villa de Proosdij en Kunrader Steengroeve), LOCOtuinen Maastricht (LOCOtuinen Maastricht en Freek Mennen), Ontdek de Paradijsvogel in jezelf (Paradijsvogels creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch en Xafier HRM), SmaakparelEXPRESS (Boerderijwinkel De Korenhof en St. Top van Limburg), Smokkelen en Smullen (Hoeve Jamboors Arcen en Pannenkoekenrestaurant Jagersrust Velden).

De tien genomineerden pitchen hun initiatief tijdens de prijsuitreiking op dinsdagavond 22 maart aanstaande in Herten. Op basis van de pitch en de inzending die al beoordeeld is, zal de jury een top 3 en de nummers 4 t/m 10 bepalen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt beloond
De tien winnaars treden automatisch toe tot een netwerk waarbij kennisuitwisseling centraal staat en krijgen ze een speldje en gevelbord voor hun bedrijf. Zo kunnen bedrijven aantonen dat maatschappelijk verantwoord ondernemen beloond wordt en dat zij dit belangrijk vinden.

Meer informatie over de prijs is te vinden op www.groeneheldenlimburg.nl.Posted in: algemeen, roerdalen, roermond