pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 25, 2017 2:44 pm Lees verder →

Gepasseerde captain Oranje vrouwen praat niet over gesprek met coach

Roerdalen – Mandy van den Berg werd maandag verrassend gepasseerd in het EK-duel met België (1-2 winst). De aanvoerder van de OranjeLeeuwinnen sprak met bondscoach Sarina Wiegman over de onaangename verrassing, maar wil daar niets over zeggen.

“Of ik om uitleg heb gevraagd? Uiteraard is er een gesprek geweest met de bondscoach, maar daar wil ik me niet over uitlaten. Dat is iets tussen ons. Ik ben er voor het team en dat is het belangrijkste”, vindt de verdediger.

Als eerste het laatste Oranje-nieuws op Whatsapp? Dat kan! App ‘aan’ naar 06 8340 1983
In de eerdere twee wedstrijden tegen Noorwegen en Denemarken werd Van den Berg al gewisseld voor Stefanie van der Gragt, die tegen de Belgen centraal achterin in de basis stond. Toch zag de aanvoerder van Oranje het niet aankomen dat Van der Gragt de voorkeur zou krijgen.

“Het kwam onverwacht. Maar ik moet zo’n mededeling van de bondscoach accepteren en dat heb ik gedaan”, vertelt Van den Berg tegenover NUsport. “Zij ziet het op een andere manier dan ik en het gaat er niet om of ik me daar in kan vinden. Het gaat erom dat ik er voor iedereen ben.”

“Welke rol ik ook heb binnen het team, ik zal die vervullen. Dit voelt daarom ook als mijn overwinning. Ik ben een van de 23 speelsters en het is nu aan mij om me terug te knokken in het elftal”, besluit Van den Berg, die na afloop van de wedstrijd het feest meevierde.Posted in: algemeen, roerdalen