pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 30, 2014 12:13 pm Lees verder →

Getuigen gezocht: Beroving bij Kapel jongeren Melick en St Odilienberg van fiets en mobieltjes

Roermond – Twee jongeren zijn vrijdagavond op de Heinsbergerweg in Roermond van hun fietsen en mobiele telefoons beroofd.

Het tweetal van 20 jaar uit Melick en St. Odilienberg fietste rond 23.45 uur op het fietspad van de Heinsbergerweg. Even voorbij het klooster ter hoogte van de school bevonden zich twee mannen aan beide kanten van het fietspad. Toen de jongemannen op de fiets de twee passeerden, richtte één van de twee een vuurwapen op de fietsers. Ze werden gedwongen af te stappen en hun spullen, waaronder de mobiele telefoons af te geven. Ze moesten weglopen in de richting van Melick. Toen de slachtoffers zich na enige tijd omdraaiden, zag één dat de twee op hun fietsen in de richting van het centrum van Roermond fietsten.
Getuigenoproep:
De politie is op zoek naar getuigen. Personen die iets gezien hebben op de Heinsbergerweg of in de omgeving of weten wie achter deze beroving zit, kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem kan ook via de tiplijn van Meld Misdaad AnoniemPosted in: politie, roerdalen, roermond