By juni 5, 2014 4:37 pm Lees verder →

Getuigen gezocht in Sittard

Getuigen verkeersongeval gezocht

Sittard – De politie zoekt getuigen van een verkeersongeval dat op 27 mei plaatsvond waarbij een vrouw gewond raakte en twee auto’s en een lantaarnpaal beschadigd raakte.

Dinsdagochtend rond 07.45 uur reed een vrouw met haar auto vanuit de richting Bergerweg naar de afrit de Hasseltsebaan op naar Limbricht. Op het punt waar de afrit en de Hasseltsebaan scheiden voegde op het allerlaatste moment een donkerkleurige personenauto in, zodat de vrouw moest uitwijken de berm in. Daar raakte ze een lantaarnpaal en hectometerpaaltje. De auto kwam daardoor terug op de rijbaan, waarna ze in botsing kwam met een tegen ligger die richting Munstergeleen reed. De bestuurder van de donkerkleurige auto is vervolgens doorgereden.

De 53-jarige bestuurster uit Munstergeleen hield nekklachten over aan de aanrijding en heeft zich onder medische behandeling gesteld. De politie heeft een onderzoek in gesteld naar de toedracht en is zoekt de betrokken donkerkleurige personenauto.

Getuigenoproep
Getuigen die meer informatie hebben over de aanrijding of over de betrokken donkerkleurige personenauto, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900 – 88 44 of geheel anoniem via 0800 – 7000.Posted in: politie