pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 24, 2015 10:01 am Lees verder →

Getuigen van bedreiging op A73 gezocht

Horst aan de Maas – Vrijdagavond is een man uit Horst aan de Maas aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een man uit dezelfde gemeente op de A73 met een vuurwapen te hebben bedreigd. De politie zoekt hiervan getuigen.

In Horst hadden beide heren ruzie gekregen over een voorrangskwestie. Als de 30-jarige aangever even later, rond 17:00 uur, de A73 richting Venlo oprijdt, ziet hij dat hij wordt gevolgd door de verdachte. De aangever ziet dat de verdachte tegen zijn auto wil rijden en remt stevig af. Even later ziet hij dat de verdachte hem bedreigt met iets dat erg op een vuurwapen lijkt. Hij geeft flink gas om er vandoor te gaan maar ziet dat de verdachte de afslag Grubbenvorst neemt.
Met behulp van de informatie van de aangever kan vrijdagavond de verdachte in zijn woning worden aangehouden.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van deze bedreiging. Een en ander vond plaats op de A73 richting Venlo, in de buurt van Horst. De aangever reed in een groene Mercedes E320 station, de verdachte reed in een autoambulance. De cabine was grijs van kleur en op de ambulance stond een zwarte auto. Het rijgedrag van beide bestuurders kan ook zijn opgevallen. Heeft u iets gezien van deze bedreiging of reed u in de buurt en heeft u het afwijkende rijgedrag gezien dan wil de politie graag met u in contact komen.

U kunt uw informatie doorgeven via het landelijk telefoonnummer politie 0900 – 8844 (lokaal tarief). Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800 – 7000 (gratis).Posted in: politie