By januari 21, 2013 5:24 pm Lees verder →

Getuigen van gewapende overval op woning gezocht

Boxmeer – In de nacht van zaterdag op zondag heeft een gewapende overval plaatsgevonden op een woning aan de Veerstraat in Boxmeer. De bewoner is door de daders mishandeld. De politie zoekt getuigen van de gewelddadige overval.

De politie kreeg rond 03.00 uur zondagochtend de melding van een overval op een woning in de Veerstraat. De 33-jarige bewoner zou niet lang daarvoor in zijn slaap zijn verrast door meerdere onbekende personen die de woning waren binnengedrongen. Hij werd geslagen en geschopt. Onder bedreiging van een vuurwapen eisten de daders onder meer geld. De overvallers zijn gevlucht met een nog onbekend geldbedrag. De bewoner liep verwondingen aan zijn hoofd en diverse kneuzingen op. Hieraan is hij in het ziekenhuis behandeld.

Getuigen
De politie zoekt getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat in verband kan worden gebracht met deze overval. Ook mensen die mogelijk een verdachte situatie op beeld hebben vastgelegd, die betrekking kan hebben op deze overval, worden gevraagd om deze informatie met de politie te delen.
U kunt uw informatie doorgeven door te bellen met de politie op 0900-8844. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000.Posted in: politie