pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 10, 2013 6:10 am Lees verder →

Gewelddadige dood Belg in Broeksittard: groot onderzoek

Sittard-Opnieuw een gewelddadige dood in Sittard want een team van 25 rechercheurs onderzoekt de moord op een 37-jarige bewoner van Sittard. Het slachtoffer werd maandagochtend door zijn echtegenote in hun woning aan de Dorpstraat in Broeksittard dood gevonden. Het zou daarbij gaan om de Belg Frankie Maggen.

In de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag nam Maggen deel aan een pokertoernooi in Café ’t Nestje in Nieuwstadt. De kaartwedstrijd liep uit de hand en daarbij werd geschoten. Maggen kon wegkomen, maar werd in zijn been geraakt. De schotwond heeft hij laten behandelen in het Orbis MC en daarna is hij naar huis gegaan. Daar werd hij maandagochtend door het hoofd geschoten.

Donderdag wordt sectie verricht en het forensisch onderzoek in de woning is nog volop gaande. De politie neemt de eventuele relatie met de schietpartij in Nieuwstadt in de nacht van vrijdag op zaterdag mee in het onderzoek. Mensen die meer informatie hebben dat het onderzoek zou kunnen helpen, worden verzocht contact op te nemen met de politie Sittard via 0900-8844.Posted in: politie