pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 9, 2017 10:04 am Lees verder →

Goede testdag 2: na 102 rondes Verstappen tevreden

Roerdalen – Hij oogde tevrefen en was dat ook. Tijdens de tweede testdag van de tweede testweek in de Formule 1 heeft Max Verstappen woensdag 102 rondjes afgelegd op het circuit De Catalunya. Daarmee legde hij in zijn Red Bull de langste afstand van alle coureurs af. Sergio Perez kwam tot honderd ronden.

Verstappen zette zijn snelste ronde – 1.20,432 minuten – met de zachte banden neer in de ochtendsessie, het was de vierde tijd van de dag. Valtteri Bottas was in de Mercedes in 1.19,310 de snelste. Felipe Massa was in zijn Williams slechts elf honderdsten langzamer. Kimi Räikkönen reed in 1.20,406 naar de derde tijd.

Tijdens de ochtendsessie ervoer Verstappen motorproblemen. Daarop werd besloten tot een motorwissel, waardoor het in de middag lange tijd duurde voordat Verstappen weer de baan op kwam.

In zijn 101e ronde viel Verstappen onverwacht stil. Dat leidde tot een rode vlag en het stilleggen van de testsessie.

Toen de Nederlander weer op gang was en er vijf minuten extra testtijd waren aangekondigd waren er problemen voor de Sauber van Marcus Ericsson. Opnieuw werd de rode vlag gezwaaid en nu werd besloten de testdag niet meer te hervatten.

Donderdag rijdt Max Verstappen’s teamgenoot Daniel Ricciardo, net als dinsdag, in de Red Bull. Vrijdag komt Verstappen vervolgens weer op de baan. Op 26 maart begint het seizoen met de grote prijs van Australië.Posted in: algemeen, roerdalen