pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 13, 2013 6:52 am Lees verder →

Goede vangst van politie Eindhoven

Eindhoven – Donderdag 7 februari waren twee Eindhovenaren van 24 en 16 jaar op heterdaad aangehouden toen ze probeerden in te breken in een woning aan de Petrus Dondersstraat. Uit onderzoek blijkt inmiddels dat het duo verdacht wordt van meerdere inbraken, gepleegd tussen september 2012 en januari van dit jaar.

De 24-jarige Eindhovenaar wordt tot nu toe verdacht van zeker tien woninginbraken. Eén van deze inbraken vond op 21 september in Geldrop plaats. Hierbij werd destijds ook een auto gestolen. De andere woninginbraken vonden voor het merendeel in het Eindhovense stadsdeel Stratum plaats. De 16-jarige Eindhovenaar wordt verdacht van betrokkenheid bij zes van de tien inbraken.  

Betrokken bij gewapende overval
Ook worden ze beiden verdacht van het opblazen van een pinautomaat aan de Gustaaf de Smetstraat in Eindhoven op 1 januari van dit jaar en het openbreken van een parkeerautomaat in Geldrop op 14 januari. De 24-jarige man wordt tevens verdacht van betrokkenheid bij een gewapende overval op een supermarkt aan de Heezerweg in Eindhoven op 2 november van het afgelopen jaar en een straatroof op de Rielsedijk op 28 oktober. Het onderzoek is nog in volle gang. Het tweetal is in verlengde verzekering gesteld en wordt op 12 februari voorgeleid aan de rechter-commissaris in ‘s-Hertogenbosch.Posted in: politie