pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 25, 2017 8:55 am Lees verder →

Goedkope treinkaartjes binnenkort met ( noviteit: stapellorting) bij Kruidvat

Roerdalen – Kruidvat heeft binnenkort weer goedkope treinkaartjes voor het weekend. Nieuw is deze keer stapelkorting. Een losse dagkaart kost 13,99 euro, maar wie er twee of drie koopt krijgt korting. Als je er drie koopt, betaal je bijvoorbeeld slechts 11,99 euro per stuk. De goedkope treinkaartjes zijn te gebruiken in de periode 4 februari t/m 16 april 2017.

Dat blijkt uit de folder van Kruidvat die door Mina van Zessen is ingestuurd. Wanneer de verkoop van de goedkope Kruidvat-treinkaartjes precies start is bij de redactie van Treinreiziger.nl niet bekend. Onze verwachting is dat dit in de week van 30 januari zal gebeuren. Op dit moment kun je deze actie dus nog NIET kopen.

De treinkaartjes mogen dus alleen op een zaterdag óf een zondag gebruikt worden. Wil je doordeweeks reizen? Dan zijn er andere aanbiedingen. Onze prijsvergelijker (BETA) kan je daarmee prima helpen.

De kaartjes zijn niet persoonlijk. Als je meerdere kaartjes koopt kun je dus zelf meerdere keren in het weekend reizen, maar je kunt de andere kaartjes ook weggeven aan iemand anders. Wie vaak in het weekend met de trein reist, kan overigens ook een Weekend Vrij-abonnement overwegen.

Aantal Prijs per stuk Totaalprijs
1 treinkaartje € 13,99 € 13,99
2 treinkaartjes € 12,99 € 25,98
3 treinkaartjes € 11,99 € 35,97
Het Kruidvat-treinkaartje wordt geleverd op een wegwerpchipkaart. Je kunt met de Kruidvat-dagkaart ook reizen bij Arriva, Breng, Syntus of Connexxion. Je dient per vervoerder in- en uit te checken. Het treinkaartje is in heel Nederland geldig, maar niet in de Thalys. Bij ICE of Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) dien je nog wel een toeslagbiljet te kopen. Bij de reguliere intercity’s en Sprinters betaal je nooit een toeslag.Posted in: algemeen, roerdalen