pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 4, 2013 7:27 pm Lees verder →

Grap op auto loopt uit de hand: man (20) zwaargewond

Roerdalen/Odiliapeel – Een 20-jarige man uit Odiliapeel is zondagochtend rond halfvijf op de Ontginningsweg in zijn woonplaats zwaargewond geraakt bij een bizar ongeluk. Het slachtoffer was voor zijn lol op de motorkap van een auto gaan liggen, waarna de bestuurder langzaam begon te rijden. De grap liep helemaal uit de hand. Zo meldt Omroep Brabant op haar site.

Toen de auto met de man op de motorkap begon te rijden, viel het slachtoffer eraf. Er werd een nieuwe poging ondernomen, waarna het weer misging. De grappenmaker viel opnieuw van de motorkap, maar dit keer reed de auto over hem heen.

Grap is gefilmd
De automobilist, een 18-jarige man uit Odiliapeel, is aangehouden en verhoord. Uit onderzoek bleek dat hij niet gedronken had. De inzittenden van de auto filmden met hun mobiele telefoons hoe de grap uit de hand liep. Die video’s zijn door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek.

Het slachtoffer raakte zwaargewond aan zijn bovenlichaam. Een voorbijganger heeft eerste hulp verleend. Politie, ambulance en een traumahelikopter waren ter plaatse. De man is naar een ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is stabiel.Posted in: politie, roerdalen, video