pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 7, 2014 10:47 am Lees verder →

Gratis boek bij inleveren (eerste 100 ) electrische apparaten Roermond

aaa boek koningsdag
Roermond- Op Koningsdag hebben veel kinderen oude spullen op de Vrijmarkt verkocht. Hopelijk zijn er die dag goede zaken gedaan. Zitten er bij de niet verkochte spullen nog elektrische apparaten, gooi ze dan niet weg maar lever ze in bij het Kringloopwarenhuis aan de Doctor Philipslaan 49b.
De eerste honderd inleveraars krijgen gratis het spannende jeugdboek ‘Schaduw over Koningsdag’. Ook worden er 500 kanskaarten uitgedeeld, met kans op een leuk uitje voor het hele gezin.
De gemeente Roermond wil iedereen stimuleren om afgedankte elektrische apparaten in te zamelen voor recycling. Met name veel kleine apparaten zoals mixers, föhns, koffiezetapparaten en boormachines verdwijnen nog te vaak in de vuilnisbak: in totaal zo’n 35 miljoen kilo per jaar. Zonde, want afgedankte elektrische kunnen voor meer dan 75% gerecycled worden.
Inleveren is belangrijk, want door recycling behouden we de grondstoffen voor de toekomst en hoeven er minder nieuwe grondstoffen te worden onttrokken aan de natuur. Ook komen de schadelijke stoffen niet terecht in het milieu. “Gooi nooit weg, maar lever in!”
Elektrische apparaten/wit- en bruingoed brengt u naar het Kringloopwarenhuis.Posted in: roermond