pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 31, 2015 12:07 pm Lees verder →

Gratis sportzender voor Ziggo-klanten met oa voetbal (Champions League), EK-kwalificATIES, Formule 1 enz

Roerdalen – Ziggo en Sport 1 beginnen gezamenlijk een nieuwe ‘gratis’ sportzender. Ziggo Sport is nog voor het eind van het jaar beschikbaar voor alle ruim 4 miljoen klanten van de kabelreus, zonder een verhoging van het abonnementsgeld. Een belangrijke rol in het gehoopte succes van Ziggo Sport is weggelegd voor sportverslaggever Jack van Gelder

Ziggo slaat met de nieuwe zender een enorme slag in de strijd tegen onder meer concurrent-kabelaar KPN. Het bedrijf is na de komst van zenders als FOX ook een nieuwe speler in de steeds heviger strijd om de sportkijker.

Ziggo Sport komt voort uit het huidige Sport 1 en zal dus grotendeels dezelfde sporten uitzenden. Dat zijn onder meer de Champions League, Spaans voetbal, de EK-kwalificatiewedstrijden, golf en Formule 1. Het betreft hier zowel hoogtepunten als live-wedstrijden.

De uitzendrechten van de Champions League voor het zogeheten ‘open kanaal’ liggen nu bij SBS. Of en in hoeverre Ziggo Sport SBS nu in de wielen rijdt, is nog onduidelijk. De gloednieuwe zender is mogelijk nu zowel Ziggo als de decoderzender vallen onder Liberty Global, ’s werelds grootste kabelbedrijf dat in 14 landen actief is. Het kanaal is ook een ‘cadeautje’ voor klanten die vanwege de recente fusie met UPC hun decoder opnieuw moesten instellen.

Ook wordt gefluisterd dat Liberty Global interesse heeft in de SBS-groep. Sport 1 blijft in de vorm van een decoderzender beschikbaar voor niet Ziggo-klanten.

.Posted in: roerdalen