porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 21, 2012 6:06 pm Lees verder →

Groot onderhoud Maastrichterweg–Rijksweg N271 Roermond eind dit jaar klaar

Roermond – Naar verwachting wordt eind dit jaar het groot onderhoud Maastrichterweg–Rijksweg N271 te Roermond afgerond. Momenteel wordt er gewerkt aan de rotonde ter hoogte van de Burgemeester Geuljanslaan – de parallelweg tot aan de rotonde, het dubbel fietspad vanaf de Leropperweg tot huisnummer 131 Maastrichterweg, aan het oostelijk gelegen fietspad vanaf de Schepersweg tot aan Mussenberg.
Het onderhoud aan de hoofdrijbaan en het oostelijk fietspad vanaf de spoorwegovergang tot en met rotonde Boven de Wolfskuil is gereed. In de komende weken worden onderstaande werkzaamheden uitgevoerd:
Overnemen van diverse huisaansluitingen vanuit het westelijk fietspad gedeelte Schepersweg-Mussenberg. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Oude Trambaan-Veestraat. Ook start Total Nederland met de sloop en herbouw van het tankstation aan de Rijksweg-Schepersweg, deze werkzaamheden duren tot begin februari 2013.
Vervangen van het tegelpad bij de bruggen over de Roer.
Onderhoud aan de hoofdrijbaan tussen de bruggen over de Roer en Hambeek tot aan de rotonde Mussenberg. Deze werkzaamheden duren tot en met vrijdag 26 oktober, vanaf 20.00 uur tot ca. 06.00 uur wordt de hoofdrijbaan afgesloten voor het doorgaand verkeer. Kasteeltje Hattem en de tennisclub zijn te bereiken via de Roerderweg. Wanneer u vanuit Roermond naar het zuiden of visa versa met gemotoriseerd vervoer wilt reizen, dient u gebruik te maken van de aangegeven omleidingsroute over de A73. Tussen de rotonde Mussenberg tot aan de rotonde Schepersweg wordt gestart met het aanpassen van het fietspad aan de westzijde van de Maastrichterweg. U kunt tijdens de werkzaamheden aan de hoofdrijbaan tussen 06.00 uur en 20.00 uur normaal gebruik maken van de Maastrichterweg.
In week 45 (vanaf 5 november) wordt er onderhoud gepleegd aan de hoofdrijbaan tussen de rotonde Mussenberg tot aan de rotonde Schepersweg. Deze werkzaamheden starten maandag 5 november en duren tot vrijdag 9 november. Vanaf 20.00 uur tot ca. 06.00 uur wordt de hoofdrijbaan afgesloten voor doorgaand verkeer. Wanneer u vanuit Roermond naar het zuiden of visa versa wenst te reizen met gemotoriseerd vervoer dient u gebruik te maken van de aangegeven omleidingsroute over de A73.Posted in: roermond