pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 19, 2014 1:45 pm Lees verder →

Grootschalige milieucontrole in Noord-Limburg

Venlo / Venray – Donderdag is er in de gemeenten Venlo en Venray een grootschalige milieucontrole uitgevoerd. Het doel van de politie en haar netwerkpartners hiervan is om onder andere de handhaving van bijvoorbeeld groen- en dierenwetten te verzorgen en afvaldumpingen tegen te gaan. In totaal hebben 25 medewerkers van diverse instanties meegewerkt aan deze controle.

De controle deed de politie in samenwerking met de Provincie Limburg – Groene Brigade, Rijkswaterstaat, Stichting het Limburgse Landschap en Wildbeheersing. De gehele dag zijn er controles uitgevoerd met name op (gevaarlijke) afvaltransporten. De controle is belangrijk om aantastingen van het milieu tegen te gaan en de daaraan verbonden risico’s te voorkomen. Verschillende bekeuringen werden donderdag opgemaakt voor milieuovertredingen.

Dumpafval
Op diverse plaatsen werd dumpafval gevonden, waaronder ter hoogte van de Rijkel en de Berkenhutweg in Beesel. Ook is er een berg onafgedekte meststoffen aangetroffen op een terrein nabij de Rijksweg in Belfeld. Hierbij waren geen bodembeschermende voorzieningen aanwezig.

Diverse bekeuringen
Voor deze overtredingen zijn nadere onderzoeken ingesteld door de verschillende gemeenten. In de gemeente Gennep werd bij een bedrijf een verdachte dompelpomp aangetroffen die gebruikt kan worden voor het dumpen van afvalwater. Hiervoor stelt Rijkswaterstaat een nader onderzoek in. Ook onderzoeken zij een dumping van zwart zand vlakbij de Maas (Oude Veerstoep, Middelaar) samen met de politie.

Verder zijn er drie bekeuringen opgemaakt voor het negeren van een geslotenverklaring van een bosgebied en een voor het negeren van een rood licht bij een spoorwegovergang. Een persoon die klein afval (karton) dumpte in het zuiden van Venlo werd op heterdaad betrapt. Hiervoor kreeg hij een bekeuring. De controle op de visserijwetgeving was positief. Zestien vissers waren namelijk in het bezit van de verplichte vispas en er werd bij geen enkele visser levend aas aangetroffen.Posted in: politie