pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 9, 2013 8:09 am Lees verder →

Grote controle in Venlo:13 auto’s in beslag genomen

Venlo – Het Verkeershandhavingsteam van de politie-eenheid Limburg heeft samen met de Belastingdienst een controle uitgevoerd. In de omgeving van de Hagerhofweg in Venlo werden dinsdag 8 januari tussen 08.30 en 16.00 uur alle passerende voertuigen aan een controle onderworpen.

Het Verkeershandhavingsteam (VHT) van de politie Limburg werkte dinsdag samen met de Belastingdienst. Het VHT voerde controle uit op de HelmGRAS-feiten (het dragen van de helm, het dragen van de gordel, rijden door rood licht, rijden onder invloed en te hard rijden) en handheld bellen. De Belastingdienst zette bij deze controle twee ANPR-voertuigen in. Alle voertuigen die door de belastingdienst nader bekeken moesten worden, werden door motorrijders van het VHT gesommeerd naar de controleplaats aan de Hagerhofweg te volgen.

Gedurende de controle werden alle voertuigen door de Belastingdienst met behulp van twee auto’s die een nummerplaatherkenning hebben, gecontroleerd. Op13 auto’s beslag gelegd, voor een totaalbedrag van € 128.000 waarvan er drie ook direct werden afgevoerd. Er werd voor een bedrag van ruim € 4.900 contant en ruim € 1.300 pinbetalingen geïnd aan achterstallige belastingen.

Het VHT bekeurde vijfmaal voor het niet gebruiken van de autogordel, driemaal voor het niet verzekerd zijn, tweemaal voor het rijden zonder rijbewijs, eenmaal voor rijden door roodlicht, driemaal een bromfietser voor de constructiesnelheid die werd overschreden, tweemaal voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs, eenmaal voor het niet kunnen tonen van een kentekenbewijs, en eenmaal voor een losse accu in de auto.

Driemaal werd van een bestuurder een openstaande boete geïnd, voor een totaalbedrag van € 1.500. Er werkten vandaag 15 mensen van het Team Verkeer en 7 mensen van de Belastingdienst mee aan deze controle.Posted in: politie