pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 21, 2014 5:17 pm Lees verder →

Grote politiecontrole in Venlo: 20 bekeuringen

Venlo/Roerdalen – Het Verkeershandhavingsteam van de politie-eenheid Limburg heeft maandag algemene controles gehouden op diverse locaties in Venlo. Er werden 20 verbalen opgemaakt voor diverse overtredingen.

Op verzoek van de basiseenheid Blerick werd een controle gehouden op de Vastenavondkampstraat. Dit vanwege klachten door omwonenden over de hoge snelheden die het verkeer daar heeft. Hier werden vijf bestuurders geverbaliseerd voor het niet dragen van de verplichte aurogordel.

In Hout-Blerick op de Baarlosestraat reden zes bestuurders sneller dan 50 km/u, met als hoogst gemeten snelheid 87 km/u. Ook werd een automobilist bekeurd voor rijden onder invloed. Hij bleek zondagavond zoveel te hebben gedronken dat hij nu nog teveel alcohol in zijn bloed had om een voertuig te mogen besturen. Hem werd een rijverbod van drie uur opgelegd.

Op de Klagenfurtlaan in Venlo kregen twee bestuurders een bekeuring. Eén voor het rijden door rood en één omdat hij geen autogordel gebruikte.

Op de Karel van Egmondstraat reed een 41-jarige automobilist uit Wormer te hard en werd gecontroleerd. Hij bleek nooit een rijbewijs te hebben bezeten. Daarvoor is hij bekeurd, evenals voor het overschrijden van de snelheid in de bebouwde kom met 20 km/u. Ook een 54-jarige automobilist die in een auto reed die niet gekeurd bleek te zijn, met een aanhangwagen erachter, waarvoor de man geen rijbewijs BE had.

Drie andere automobilisten werden ook voor het overschrijden van de maximum snelheid bekeurd.

Het Verkeershandhavingsteam controleert op het dragen van de helm, het dragen van de gordel, rijden door rood licht, rijden onder invloed en te hard rijden. Dagelijks wordt op de gevaarlijke plekken en gevaarlijke weggedeelten gecontroleerd door de politiemensen van het team. Deze speciale eenheid is specifiek opgeleid om de vijf speerpunten te controleren.

– See more at: http://www.112regiolimburg.nl/1cms/index.php?option=com_content&view=article&id=3525:20-01-2014-politie-houdt-verkeerscontroles-in-gemeente-venlo&catid=17:artikelen-2014&Itemid=121#sthash.SsHWvpuA.dpufPosted in: politie, roerdalen