pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 21, 2016 5:09 pm Lees verder →

Grote politiecontrole in Vlodrop en Herkenbosch : 2000 auto’s

Roerdalen – Donderdag jl heeft de Politie Echt meegedaan aan een TRIVIUM actie. Trivium is een half jaarlijks terugkerende meerdaagse actie, waarbij alle regionale politie-eenheden, de Landelijke Eenheid en de politie-eenheden van andere Europese landen de handen ineen slaan om de integriteit op de verkeersstromen te verhogen en om mobiel banditisme aan te pakken.
De term mobiel banditisme wordt gebruikt voor internationaal rondtrekkende criminele groepen, die zich schuldig maken aan verschillende misdrijven, zo als winkel- en ladingdiefstallen, inbraken in woningen en bedrijven, oplichting, skimming en zakkenrollerij. Het aanpakken van mobiel banditisme staat hoog op de prioriteitenlijst van de politie. Door informatie te verzamelen, te analyseren en uit te wisselen met andere landen worden mobiele bendes in kaart gebracht. Zo kunnen bijvoorbeeld DNA-sporen die zijn veiliggesteld bij een inbraak ook worden vergeleken met DNA dat is opgeslagen in buitenlandse databanken.
In samenwerking met collega’s van het RBT Echt, vrijwillige politiemensen, medewerkers van team verkeer en de Landelijke Eenheid zijn er op donderdag 19 mei 2016 twee controles uitgevoerd op de Beatrixlaan in Melick en de Herkenbosserweg in Vlodrop. Hierbij werd ook een ANPR-voertuig ingezet. ANPR-camera’s scannen kentekens automatisch. Als een kenteken voorkomt in een referentiebestand geeft dit systeem een hit. Een hit is bijvoorbeeld een gestolen auto of een openstaande boete. ANPR is daarmee een zeer efficiënt opsporing- en handhavingsmiddel.
In totaal passeerden ruim 2000 auto’s de controleplekken. Tien bestuurders kregen een boete voor diverse verkeersgedragingen zoals de mobiele telefoon vasthouden tijdens het rijden, het niet dragen van de autogordel en het niet in orde hebben van de losbreekreminrichting. Ook werden nog 3 boetes geïnd met een totale waarde van ongeveer 1500 Euro.
De controle is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Op Social Media werd al gespeculeerd over de grote politie inzet.Posted in: algemeen, politie, roerdalen