pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 11, 2012 5:06 am Lees verder →

Grote verkeerscontrole in Vlodrop

Vlodrop- Vrijdagavond en -nacht heeft er een integrale verkeerscontrole plaatsgevonden aan de Herkenbosserweg. De politie, waaronder het VerkeersHandhavingsTeam, heeft de voertuigen naar de controleplaats geleid en aan de controle onderworpen. Naast de politie namen ook de Koninklijke Marechaussee (KMAR), de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), de Belastingdienst en de Douane deel aan de controle.

Er werd gecontroleerd op onder andere de volgende feiten:
– alcohol en verkeersovertredingen
– illegale inreis
– technische staat van de voertuigen
– patseraanpak
– taxicontrole (vergunning)
– betalingsachterstanden
– verdovende middelen

In totaal werden tientallen personenauto’s en vrachtwagens gecontroleerd. Enkele resultaten:

– Er werden 194 blaastesten afgenomen. Vijf keer werd geconstateerd dat er teveel was gedronken. Dat leidde tot drie invorderingen van het rijbewijs.
– Er werden twee overtredingen van de wet Wapens en Munitie aangetroffen, namelijk een ploertendoder en een busje pepperspray. Deze werden in beslag genomen.
– De belastingdienst heeft enkele mogelijke ‘patsers’ gecontroleerd, alles was in orde. Wel bleken er nog vier personen een bedrag open te hebben staan bij de Belastingdienst. Hiervoor werd een regeling getroffen ofter plekke geïnd.

Buiten bovengenoemde werden er nog enkele verkeersovertredingen waargenomen. Hiervoor wordt een porces-verbaal opgemaakt.

Het gaat om:
– 2 x Snelheid
– 3 x Geen rijbewijs bij zich
– 1 x Gordel
– 3 x Kale banden + 1 x toonbriefje kale banden.
– 1 x Onverzekerd rijden
– 1 x Kinband los
– 1 x Negeren stopteken
– 1 x Taxivergunning verlopen

Dergelijke integrale controles worden regelmatig georganiseerd en zijn bedoeld om de verkeersveiligheid te vergroten. Ook hieruit blijkt dat een gezamenlijke aanpak de meeste vruchten afwerpt. Niet alleen worden op deze wijze de bestuurder, eventuele inzittenden en voertuigen gecontroleerd. Ook de technische staat van de voertuigen, betalingsachterstanden en dergelijke worden direct gecontroleerd en zoveel mogelijk ter plaatse afgehandeld. Dat is niet alleen prettig voor de samenwerkende instanties, maar ook voor de gecontroleerde personen zelf. Op deze manier duurt de controle minder lang en is hetgeen geconstateerd wordt direct afgedaan.Posted in: politie