pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 26, 2018 7:08 pm Lees verder →

Grote wijzigingen in Nederlands elftal vanavond tegen Portugal

Roerdalen – Vanavond (maandag 26 mrt 2018)om 20.45 uur staat in het Zwitserse Genève de oefenwedstrijd Portugal – Nederland op het programma. Bondscoach Ronald Koeman lijkt zijn opstelling ten opzichte van het duel met Engeland op meerdere plaatsen te veranderen. In totaal zullen zes á zeven andere spelers opgesteld worden dan tijdens het duel met Engeland.

Op basis van de training lijkt Koeman het elftal op minimaal zes plaatsen te wijzigen. In het centrale verdedigingstrio, met Virgil van Dijk, Stefan de Vrij en Mathijs de Ligt zien we Aké de plek van De Vrij innemen. Aanvoerder Van Dijk en De Ligt, die tegen Engeland een erg sterke indruk maakte, mogen blijven staan.

Op de flanken zullen naar verluidt de plaatsen van Hans Hateboer en Patrick van Aanholt ingenomen worden door Kenny Tete (rechts) en Tonny Vilhena (links). Bondscoach Ronald Koeman wil duidelijk meerdere speler uitproberen om zo tot zijn vaste opstelling te komen.

De basisplaats van Jasper Cillessen is een zekerheidje, zo gaf Ronald Koeman eerder al aan. Daarnaast zal hij met een ander middenveld gaan spelen, en zal hij met 2 in plaats van drie aanvallers gaan spelen. Wijnaldum, vd Beek en Pröpper zullen de middenlinie vormen en de aanvallers Depay en Babel van munitie moeten voorzien.

De vermoedelijke opstelling voor Portugal – Nederland:

Cillessen; Tete, Van Dijk, De Ligt, Aké en Vilhena; Wijnaldum, vd Beek en Pröpper; Depay en Babel.

Dit is de opstelling van Portugal – Nederland van 26 maart 2018.Posted in: algemeen, roerdalen