porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 10, 2016 12:04 pm Lees verder →

Guardado beetje(?) teleufgesteld in PSV …

Roerdalen – Hij is teleurgesteld. Een beetje meer dan een beetje. Andrés Guardado zal niet actief zijn op de Olympische Spelen. De middenvelder van PSV had die droom graag willen waarmaken, maar werd niet opgeroepen.
Volgens PSV is er nooit een officieel verzoek uit Mexico gekomen om Guardado vrij te geven. “PSV heeft drie maanden geleden al een standpunt ingenomen en dat is één eindtoernooi per zomer”, zo liet de club eerder al weten. De middenvelder was deze zomer al actief op de Copa América.
Toch heeft Guardado het gevoel dat de Eindhovenaren hem van de Olympische Spelen hebben afgehouden. “Het was mijn droom die PSV mij niet heeft laten waarmaken”, aldus de Mexicaan in gesprek met ESPN. Volgens de middenvelder heeft hij tevergeefs geprobeerd PSV te overtuigen.

De deelname aan het toernooi in Rio had de pijn van de klap op de Copa América, waar Chili in de kwartfinale met 7-0 te sterk was, kunnen verzachten. “Het is iets wat altijd onderdeel zal zijn van de geschiedenis van het Mexicaanse voetbal. Maar we komen nergens als we de rest van ons leven aan de 7-0 blijven denken”, vertelt Guardado over dat duel.Posted in: algemeen, roerdalen