porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 27, 2016 4:30 pm Lees verder →

Gullit prijst de sfeer bij landskampioen PSV

Roerdalen – Ruud Gullit was woensdagavond zelf getuige van de 0-0 remise van PSV tegen Atlético Madrid. In zijn column voor De Telegraaf zegt de oud-aanvaller dat Marcel Brands hem uitnodigde en dat hij dat erg waardeerde. “Samen met m’n vriendin ben ik ’s middags naar Eindhoven gereden en ik genoot al voor de wedstrijd. De sfeer die er heerste toen ik voor PSV speelde, is er nog steeds”, aldus Gullit.
Voorafgaand aan de wedstrijd sprak hij even met algemeen directeur Toon Gerbrands en diens openheid over de plannen die PSV koestert vond Gullit aanstekelijk. “Die openheid zie je ook in de manier hoe de bestuursruimte boven is geïntegreerd in één grote verdieping achter de tribune waar iedereen met elkaar in contact is”, zegt Gulllit, die veel bekende gezichten zag. De hele uitstraling gaf hem een goed gevoel.
Het bleef op het veld bij 0-0 en dus liggen er nog kansen voor PSV om in de return alsnog af te rekenen met Atlético. Gastón Pereiro ontbreekt die avond door een schorsing, maar Luuk de Jong is wel weer van de partij. Gullit gunt het PSV erg om door te gaan, want de ploeg werkte heel hard in Eindhoven en wint daarmee aan sympathie. “Die gunfactor heeft alles te maken met de manier hoe het bij PSV gaat. Vanaf de bestuurskamer tot aan de fans. Die gunfactor loopt als een rode draad door de hele club”, vindt GullitPosted in: roerdalen