porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 11, 2015 3:11 pm Lees verder →

Guus Steinen per vandaag niet langer lid van bekende Kartoesj

image

Limbricht – vandaag is overal het vasteloavesseizoen 2015-16 ingeluid maar er is ook nieuws:.
Leider Guus Steinen (foto) verlaat per vandaag -11-11-2015 – de formatie Kartoesj – ooit winnaar van het LVK en veelvuldig finalist. Kartoesj vervolgt vanaf die datum de optredens met 4 personen. Dit staat te lezen op de site van Kartoesj.

Waarom verlaat Guus de groep ?

Lees hieronder op de Kartoesj-site de verklaring van Guus Steinen:

“ Ik ben in 1999 de initiatiefnemer geweest en heb de groep bij elkaar gebracht. Ik heb me met liefde gedurende al deze jaren voor de groep ingezet en daarbij vrijwel alle liedjes geschreven“ Ik heb 16 jaar lang met veel plezier deel uit gemaakt van deze mooie groep. Intussen heb ik de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en loop ik al een tijdje rond met de gedachte om te stoppen.

Ik heb in ondernemend en muzikaal opzicht nog heel veel plannen die ik graag zou willen gaan uitvoeren.

Nu staan daar nog vaak geplande Kartoesj optredens en activiteiten bij in de weg. Optredens die overigens heel veel energie vergen. En die energie kon ik ook steeds moeilijker opbrengen.

De periode Kartoesj is gewoon ontzettend mooi geweest. We hebben mooie successen gehad en wat ik het allermooiste vind is dat ik gedurende die 16 jaar zo veel fijne mensen heb leren kennen. Collega artiesten, mensen bij de verenigingen en organisaties, en niet op het laatst de vele vrienden bij het publiek. En het zijn vooral die contacten die ik het meeste zal gaan missen.

Ik wil me vanaf nu gaan concentreren op dingen die ik nog graag wil doen. Noem het maar een “verlaat midlife gevoel “. Ik schrijf momenteel heel veel voor collega artiesten die me daarvoor benaderen. Daar beleef ik ook erg veel plezier aan.

Niemand heeft het eeuwige leven , ik zit nog vol met heel veel ideeën. Dus wie weet waar we mekaar nog tegen komen. Ik wens iedereen nog veel plezier met “ de sjoon Limburgse leedjes”.

Tsjuus Guus”

En ter afsluiting bedankt Kartoesj Guus voor alles wat hij betekend heeft voor de groep.Posted in: Geen categorie