pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 13, 2016 6:24 pm Lees verder →

Haelense Molotov-gooier boos: film in de maak

Roerdalen/Haelen – Een film over het leven van van Gijsbert Ruiter uit Haelen, onder de titel de Molotov-man, is in de maak. Hij is er boos over dat aan hem geen toestemming voor het project gevraagd is en wil daarover naar de rechter stappen.

Filmmaker Joris Weerts uit Vierlingsbeek gaat in zijn dorp aan de slag met de verfilming van de gebeurtenissen in 2012 waarmee Gijsbert in het nieuws kwam.
In 2012 plaatste Gijsbert een hek om zijn huis om hem en zijn gezin te beschermen tegen aanvallen van de buren uit het naastgelegen woonwagenkamp. Toen de gemeente het illegale hek afbrak, ging hij volledig door het lint. Hij gooide voorwerpen naar de agenten en ging uit zijn dak met molotovcocktails en een pijl en boog.
De 62-jarige Gijsbert, die met zijn gezin naar Spanje verhuisd is en zijn huis staat thans te koop, is voor de vergrijpen veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden, waarvan 12 maanden voorwaardelijk.
De film wordt het afstudeerproject van de maker. Gijsbert is boos dat hij niet gekend is in de plannen van de filmmaker en dreigt met een proces. De filmmaker van zijn kant zegt dat hij geen toestemming nodig heeft en dat hij die bewust niet gevraagd heeft om niet teveel bemoeienis te krijgen.Posted in: politie, roerdalen