pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 1, 2015 9:49 pm Lees verder →

Hamburger SV blijft in de Budesliga na spectaculaire winst 1-2

Roerdalen – Hamburger SV ( ooit de club van de bekende Duitse prof die altijd een nuchtere voetballer bleef: Uwe Seeler) blijft in de Bundesliga. Dankzij de 1-2 winst in en tegen Karlsruhe SC vanavond in een spectaculair duel na 120 minuten voetbal.

Het tweede Hamburgse doelpunt viel in de 117de minuut: 3 minuten voor het einde van de verlenging. HSV met Rafaël Vd Vaart als aanvoerder stond in tweede helft nog in de degradatie-zone toen Karlsruhe de score opende rond de 70ste minuut. Snel daarna werd het 1-1 en de verlenging moest de beslissing bergen en daarna eventueel penalty’s . HSV wist echt nog een keer te scoren en KSC moest dan nog 2 doelpunten maken om weer ” Bundesligist ” te worden: het eerste duel eindigde 1-1.

Nog een saillant detail: in de 120ste minuut stopte de HSV-goalie nog een strafschop. En een tweede saillante wetenswaardigheid: nog nooit sinds het bestaan van de Budesliga is HSV uit de hoogste klasse in het Duitse voetbal gedegradeerd: dus nu ook weer niet; het is ook de enige club in diezelfde Budesliga die dat kunststukje om nimmer te degraderen leverde…!Posted in: roerdalen