pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 7, 2015 8:04 am Lees verder →

Heeft Nederland met dit voetbal wat te zoeken op EK?

Roermond – Oranje heeft zich geblameerd Het Nederlands elftal moet er serieus voor vrezen dat het niet deelneemt aan het EK van 2016 in Frankrijk.
Oranje verloor zondagavond de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Turkije met 3-0.
Nederland kwam binnen een half uur met 2-0 achter via Oguzhan Ozyakup en Arda Turan. Burak Yilmaz maakte vlak voor tijd de derde treffer voor de thuisploeg in Konya.
Turkije gaat door de zege Nederland voorbij op de ranglijst. Het elftal van bondscoach Danny Blind is nu de nummer vier in poule A, met nog twee duels te gaan.
Die plek betekent aan het einde van de reeks uitschakeling. Turkije heeft twee punten meer dan Nederland en mag zich als nummer drie mogelijk verheugen op de play-offs om EK-deelname af te dwingen.
De vraag is gerechtvaardigd of Nederland met dit voetbal iets te zoeken heeft op een eindtoernooi. Wij van het Roerdal Journaal zeggen met vele supporters hardop: nee !
Een falend elftal als dat van tegen Turkije is niet waard om mee tev doen op dit niveau. En het is de vraag of het Nederlands elftal met deze trainer en deze spelers er überhaupt rouwig om moet zijn. Niet omdat de Turken zo veel beter waren,
Ken zo goed waren, neen, de spelers zakten stuk voor stuk door het ijs. Niamd haalde een voldoende, zelfs Memphis niet, hoewel hij nog de minst slechte was…Posted in: roermond