pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 13, 2011 1:35 pm Lees verder →

Heeft u in Roerdalen een klus die u niet zelf kunt doen? Meld het aan bij de Klussendienst van Menswel!

Roerdalen – De Klussendienst is opgericht in samenwerking met de gemeente. U kunt de Klussendienst inhuren voor het verrichten van eenvoudige klussen, in en om huis, die u zelf niet kunt uitvoeren. Stel: u bent tachtig jaar, alleenstaand en u heeft televisie waarvan de kanalen moeten worden ingesteld. Of u bent slecht ter been en u moet een buitenlamp vervangen waar u alleen met een ladder bij kunt. Dan kunt u iemand van de Klussendienst inhuren. Voor klussen als een verbouwing, groot onderhoud of hulp in de huishouding kunt u de Klussendienst niet inhuren. Zo voorkomen we concurrentievervalsing. De mensen die de klussen uitvoeren komen ook uit onze gemeente. Zij worden door Menswel begeleid.

Wat kost het inhuren van de Klussendienst?
De kosten bedragen € 4,- per uur voor een klus. Voor elk half uur langer wordt € 2,- extra in rekening gebracht. Dit is exclusief gebruikte materialen.

Hoe kan ik een klus aanmelden?
Voor het aanvragen van een klus kunt u op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur contact opnemen met de Klussendienst, telefoon: 06 181 878 50.Posted in: roerdalen