pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 27, 2016 6:55 pm Lees verder →

Help mee met bestrijden van hennepkwekerijen…

Oost-Brabant
Budel – De politie ontdekte dinsdag 26 april een hennepkwekerij in een woning aan de Rozenstraat en arresteerde de twee bewoners.

De kwekerij werd in de ochtend aangetroffen na informatie die bij de politie was binnengekomen. In een ruimte op de eerste verdieping stonden bijna 190 planten en de benodigde kweekapparatuur. Alles is in beslag genomen en vernietigd. De stroom werd vermoedelijk illegaal afgetapt. De twee bewoners, een man en een vrouw, werden in het pand aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor wordt proces-verbaal tegen hen opgemaakt.

Vermenging onder- en bovenwereld
Criminele organisaties maken enorme winsten met de illegale teelt van hennep. Vaak wordt dat illegaal verkregen vermogen geïnvesteerd in legale branches, zoals vastgoed en horeca. Die vermenging van boven- en onderwereld, ook wel ondermijning genoemd, is uiterst zorgelijk. Dergelijke criminele organisaties schuwen geweld, afpersing, corruptie en zelfs liquidaties niet. De aanpak van de georganiseerde hennepteelt is een landelijke prioriteit voor de politie. Bij de aanpak is niet alleen de overheid betrokken. Ook bedrijven en verzekeraars doen er alles aan hennepteelt samen met de politie een halt toe te roepen.

Help mee hennepkwekerijen te bestrijden!
Uw hulp is van groot belang. Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie in uw woonplaats via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Lees meer over illegale hennepteelt op politie.nl: https://www.politie.nl/themas/illegale-hennepteelt.html

jalPosted in: algemeen, politie, roermond