pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 12, 2015 3:34 pm Lees verder →

Helpt u mee: Huishoudbeurs steunt grootste kledinginzamelingsactie van Nederland

Logo-Zending-over-Grenzen-tas

Guinness Book Recordpoging samen met Zending over Grenzen

Roerdalen – De Huishoudbeurs viert dit jaar haar 70e editie. Dit feest wordt mede gevierd door een ludieke, duurzame actie in samenwerking met hulporganisatie Zending over Grenzen. Op vrijdag 27 februari wordt tijdens de Huishoudbeurs (21 februari – 1 maart) geprobeerd om het wereldrecord van het Guinness Book of Records te verbreken: de grootste kledinginzamelactie binnen 24 uur op één locatie.

Volle tassen heen, volle tassen terug
Onder het motto van ‘volle tassen heen, volle tassen terug’ kunnen bezoekers tijdens Huishoudbeurs 2015 (21 februari – 1 maart ) (kinder)kleding inleveren bij de grote stand van Zending over Grenzen op het voorterrein van de RAI. De kleding is bestemd voor kindertehuizen, ouderen, kansarme gezinnen en daklozen in Oost-Europa. Nicole Mengerink, beursmanager van de Huishoudbeurs licht toe: “Ik had de wens om gezamenlijk met alle vrouwen die hier naartoe komen, zo’n kwart miljoen, iets goeds te doen. Ik heb verschillende organisaties gevraagd om hierin met me mee te denken. De relatie met Zending over Grenzen bestaat al enkele jaren en zij kwamen met het geweldige idee voor deze recordpoging”.

Recordpoging
Het hoogtepunt van de actie vindt plaats op vrijdag 27 februari. Om 10:00 uur wordt het startsein gegeven om het wereldrecord van het Guinness Book of Records te verbreken: de grootste kledinginzamelactie binnen 24 uur op één locatie. Het wereldrecord is momenteel in handen van de hulporganisatie Qatar Charity met ongeveer 30.000 kg. Daaraan voorafgaand zal de feestelijke start om 09:45 uur verzorgd worden door musicalactrice Pearl Jozefzoon (bekend van The Voice of Holland). Zij zal zingen en ook zij brengt haar eigen tas kleding mee. Daarna zal vierentwintig uur achter elkaar kleding in ontvangst worden genomen en het geheel zal worden vastgelegd op camera als bewijsmateriaal voor het Guinness Book of Records.

Peter van der Bijl, directeur van Zending over Grenzen:” Ik ben blij dat de Huishoudbeurs deze actie ondersteunt. De kleding die wordt opgehaald, komt zeer goed terecht. Een deel gaat naar onze projecten en krijgt zo een tweede leven. Een ander deel wordt verkocht aan andere hulporganisaties, zodat het ook bij hulpbehoevende mensen in andere delen van de wereld terecht komt. De opbrengst van de verkochte kleding gaat naar vakopleidingen voor kansarme Oost-Europese jongeren”.

Voor meer informatie over de actie: www.zendingovergrenzen.nl/kledinginzamelactie

————————————————————————————————————————————-
Noot voor de redactie
Voor meer informatie over de Huishoudbeurs kunt u contact opnemen met Katelijn Wilhelmy, PR Manager Huishoudbeurs, T: 020 – 549 1714, E [email protected] .

Zending over Grenzen
Zending over Grenzen wil samen met sponsors, donateurs en vrijwilligers kansarme gezinnen, kinderen en ouderen in Oost-Europa laten merken dat zij er niet alleen voor staan in hun armoede en eenzaamheid. Lokale medewerkers en kerken zoeken samen met de mensen in nood naar een bestaan waarin zij niet langer afhankelijk zijn van hulp van buitenaf. Zending over Grenzen maakt deel uit van een internationale organisatie. Samen met tien andere supportlanden maken we het werk mogelijk in onze projectlanden Albanië, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Moldavië, Oekraïne en Roemenië. In deze landen heeft Zending over Grenzen steunpunten van waaruit de hulp wordt gecoördineerd. Meer informatie: www.zendingovergrenzen.nl

Huishoudbeurs
Van 21 februari tot en met 1 maart 2015 wordt de Huishoudbeurs gehouden in Amsterdam RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 26 en vrijdag 27 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Het Azië Pasar Malam Festival in hal 7 is dagelijks tot 21.00 uur geopend, op donderdag 26 en vrijdag 27 februari tot 22.00 uur. Zondag 1 maart tot 18.00 uur.
Festival Fantastique is elke dag geopend vanaf 10.00 uur: de centrale hal waar bezoekers kunnen genieten van verrassend vermaak, entertainment en optredens van diverse artiesten.

Tegelijkertijd met de Huishoudbeurs worden het Beauty Fashion Friends Event (21 en 22 februari) en de Negenmaandenbeurs (25 februari tot en met 1 maart) gehouden in Amsterdam RAI. Het Beauty Fashion Friends Event is alleen toegankelijk voor jonge vrouwen tot 25 jaar. Met een entreekaart van de Huishoudbeurs of Negenmaandenbeurs hebben bezoekers op dezelfde dag toegang tot beide evenementen.Posted in: roerdalen