porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 1, 2013 4:20 pm Lees verder →

Hennepkwekerij in Roermond opgerold na anonieme tip

Roermond – Vrijdagochtend is aan de Olieslagerstraat een Roermondenaar aangehouden nadat er via een anonieme melding een kwekerij in de woning werd aangetroffen.

Met behulp van warmtebeelden ontdekte de politie de hennepkwekerij in de woning. Er werden 80 planten aangetroffen. De bewoner, een 39-jarige man uit Roermond, is aangehouden. Hij heeft via het ZSM programma een taakstraf van veertig uur gekregen. Alle planten en apparatuur zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd.

Wat is het gevaar van hennepteelt?
Mocht zich een hennepkwekerij bij u in de buurt bevinden, dan loopt u het risico van brand door kortsluiting en lekkage. Criminelen die zich bezighouden met illegale hennepteelt gebruiken onderling veel geweld. De schade die de hennepteelt veroorzaakt is groot. Woningcorporaties en energiebedrijven draaien op voor lekkages, brandschade en illegaal getapte energie. Georganiseerde criminelen frauderen met uitkeringen en hypotheken om geld wit te wassen. Overheid, bedrijven en verzekeraars zijn het slachtoffer.

Help mee hennepkwekerijen te bestrijden!
Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900 – 8844 of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000. De politie streeft erna om MMA meldingen zo snel mogelijk in behandeling te nemen, vaak zelfs op de dag van de melding.Posted in: politie, roermond