pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 25, 2011 6:09 am Lees verder →

Hennepkwekerijen in Posterholt, Echt en Roosteren opgerold

Echt/Posterholt/Roosteren – De politie is donderdag bij verschillende locaties binnen gevallen in verband met een hennepactie in de regio Echt. In een woning aan de Steenakker in Roosteren werden 6 planten buiten aangetroffen. Via een tip kwam de politie de planten op het spoor. Er is hier niemand aangehouden.

In Posterholt in een woning aan de Bolbergweg werden 300 hennepplanten aangetroffen. Daarnaast was er sprake van diefstal van stroom. Via een anonieme tip kwam de politie de kwekerij op het spoor. Er wordt onderzocht wie verantwoordelijk is voor de kwekerij.

In Echt werden in totaal 1100 hennepplanten aangetroffen. Een anonieme tipgever meldde de politie dat er in een tuinhuisje achter een appartementencomplex aan de Rijksweg een plantage zou zitten. De politie trof in het tuinhuisje niks aan maar via een luik kwam de politie in een ondergrondse zeecontainer terecht. Hierin werden 300 hennepplanten aangetroffen. In het bijbehorende appartementencomplex bleek dat er sprake was van diefstal van stroom in de centrale hal. Hierop werd het gehele appartementencomplex onderzocht waarna bleek dat in de kelder nog eens 500 hennepplanten stonden. De eigenaar van het appartementencomplex werd aangehouden. Na onderzoek bleek dat in een andere woning aan de Rijksweg, eigendom van deze man, nog eens 300 planten werden aangetroffen. Het gaat om een 44-jarige man uit Echt en hij is overgebracht naar het bureau. De politie onderzoekt de zaak.Posted in: politie, roerdalen