porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 11, 2015 2:26 pm Lees verder →

Herman den Blijker en Hans van Wolde koken op BBB Maastricht

Topchefs introduceren uniek pop-up restaurant op BBB Maastricht en Folie Culinaire in MECC

Roerdalen/Maastricht – Van 5 t/m 7 oktober 2015 vinden in MECC Maastricht de Bourgondische Horecavakbeurs BBB en Folie Culinaire plaats. In een uniek pop-up restaurant op de beursvloer bieden topchefs Herman den Blijker en Hans van Wolde een betaalbare (sterren)lunch aan. Met het pop-up restaurant wordt de ideale plek gecreëerd om tijdens de drukke beurs bij te praten en zaken te doen met collega-professionals uit de horeca en (top)gastronomie.

Uniek pop-up restaurant
Het pop-up restaurant is nieuw dit jaar. Een mobiel restaurant wordt ingericht met een state-of-the-art keuken waar Den Blijker en Van Wolde de scepter zwaaien. De Nederlandse topchefs zorgen voor een lunch op niveau tegen een aantrekkelijke prijs. Naast het restaurant is er ook een mobiele cocktailbar. Erik Stroink, Beursmanager BBB en Folie Culinaire: “Wij zijn vereerd dat wij deze grote namen uit de Nederlandse gastronomie mogen verwelkomen. Het pop-up restaurant is een nieuw concept dat met deze chefkoks aan het roer een gegarandeerd succes wordt.”

Den Blijker en Van Wolde
Op jonge leeftijd nam de Rotterdamse chefkok Herman den Blijker de ambitieuze Hans van Wolde onder zijn vleugels. Het was Den Blijker die hem de wereld van smaak liet ontdekken. In 1994 verhuisde Van Wolde naar Maastricht, waar hij in 1997 Beluga begon; een top restaurant dat inmiddels bekroond is met 2 sterren. Herman den Blijker over de samenwerking tijdens de BBB en Folie Culinaire: “Koken met Hans in Bourgondisch Maastricht, aan de voor mij zo vertrouwde Maas. Dat voelt toch een beetje als thuiskomen.” Hans van Wolde: “Oude tijden herleven op de gastronomische vakbeurzen van het jaar.”

Dé ontmoetingsplek voor professionals uit de horeca en (top)gastronomie
De 61e editie van de Bourgondische Horecavakbeurs BBB en de 3e editie van Folie Culinaire plaats vinden tegelijkertijd plaats van 5 t/m 7 oktober 2015 in MECC Maastricht. Beide horecavakbeurzen zijn dagelijks geopend van 11.00 -18.00 uur. De registratie voor beide beurzen is inmiddels geopend.

Voor meer informatie: www.bbbmaastricht.nl en www.folieculinaire.comPosted in: roerdalen