By februari 17, 2016 6:53 am Lees verder →

Het doek is gevallen voor V &D: definitief geen doorstart

Roermond – Een aderlating voor de steden en hun aanzien. Vroom en Dreesmann is een stille dood gestorven.
De doorstart van warenhuisketen V&D is mislukt. Coolinvestments van Roland Kahn zal geen deel van de vestigingen overnemen, dat laat het bedrijf dinsdag weten.Tranen vloeiden bij menige werknemers of werkneemster, toen r ond 16 uur het definitieve bericht kwam. Landelijk is d it het onts lag voor rond 8000 man. Menige. Werknemer vraagt zich af of de overheid voldoende inspanningen heeft gedaan om het concern te redden. “Dat heeft men destijds toch ook gedaan bij de autofa briek Born. ”

“Ons team heeft de afgelopen maand samen met het V&D-management en de curatoren hard gewerkt aan een doorstart van V&D in een nieuwe lifestyeformule”, zegt Coolinvestments. “We moeten helaas concluderen dat wij er niet in geslaagd zijn de belangen van alle betrokkenen op één lijn te krijgen.”

Het bedrijf bedankt alle betrokkenen voor hun steun en vertrouwen tijdens de onderhandelingen. “We vinden het met name spijtig voor al die betrokken medewerkers van V&D.” De V&D in Roermond, Weert, Venlo (en rest van het land) blijven daardoor definitief gesloten.Posted in: roermond