pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 19, 2015 1:45 pm Lees verder →

Het ‘Mobile Media Lab’ komt naar Midden-Limburg: primeur in Weert

image

Roerdalen/Weert – Primeur voor Limburg! Op vrijdag 27 maart is het Mobile Media Lab van de politie te vinden in Midden-Limburg en wel in Weert. Op deze dag wil de politie graag te weten komen hoe inwoners en bezoekers van Weert denken over de communicatie tussen de politie en het publiek. In een grote politievrachtwagen worden enquêtes afgenomen. De uitkomsten helpen om het contact verder te verbeteren. Ook kan men gratis fietsen laten graveren en kentekenplaten extra beveiligen.

Voor de kinderen is een politiemotor aanwezig, en welk kind wil daar niet op zitten. Vrijdag 27 Maart staat het ‘Mobile Media Lab’ op de parkeerplaats van de Dries/Julianalaan in Weert. Van 10.30 uur tot ongeveer 17.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen en met de politie in gesprek te gaan. Het evenement wordt in samenwerking met onder andere de gemeente Weert georganiseerd .

Het Mobile Media Lab
Hoe willen de burgers nu echt benaderd worden door de politie? En wat vinden zij van de politie en Social Media? Om dit uit te zoeken komt het Mobile Media Lab naar Weert. Een politievrachtwagen is ingericht als mobiele onderzoeksruimte. In deze truck onderzoekt de politie wat mensen vinden van van de verschillende communicatiemiddelen die de politie gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de website Politie.nl maar ook aan Twitter, Facebook of andere communicatiemiddelen.

Het beantwoorden van de vragen uit de enquête kost slechts een paar minuten. Alle vragen gaan over de communicatie tussen politie en burgers. Wij staan voor het veiliger maken van Nederland. Hier vallen natuurlijk ook de burgers onder. Onze verschillende communicatiemiddelen willen wij daarom laten aansluiten op de behoefte van de mensen. Met de komst van het Mobile Media Lab in Weert kan het publiek ons van belangrijke informatie voorzien. Zo kunnen we de burgers in de toekomst nog beter van dienst zijn.

Gratis fietsen graveren
Tijdens het evenement is een graveerteam aanwezig, de medewerkers graveren gratis fietsen van inwoners. Dit helpt om fietsendiefstal tegen te gaan. Postcode en huisnummer worden in de fiets gegraveerd. Wanneer een gestolen fiets wordt teruggevonden kan deze snel retour naar de eigenaar. In februari heeft deze graveeractie ook op het Stationsplein en het Oranjeplein in Weert plaatsgevonden, die acties waren erg succesvol.

Gratis kentekenplaten vastzetten
Op het plein aan de Dries is 27 maart ook een team van Autotaalglas aanwezig. Zij zetten gratis uw kentekenplaten op uw auto vast met popnagels. Zo kunt u voorkomen dat de kentekenplaten van uw auto gestolen worden. Nog een handig trucje dat gratis wordt gedaan tijdens deze dag!

Mobile Media LabPosted in: politie, roerdalen