pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 21, 2014 6:00 pm Lees verder →

Hiddink heeft met de KNVB gepraat en blijft aan

Roerdalen – Guus Hiddink blijft aan als bondscoach van het Nederlands elftal, zo meldt de KNVB in een persbericht. Het is de uitkomst van een urenlange vergadering annex evaluatie tussen het KNVB-bestuur en de bondscoach.
/
Het Nederlands elftal verloor het oefenduel met Italië en ging ook het schip in tegen Tsjechië en IJsland in de EK-kwalificatiereeks. Van Kazachstan werd met veel moeite gewonnen. KNVB-directeur Bert van Oostveen kondigde na het duel met IJsland al aan dat er ‘een scherpe evaluatie’ zou plaatsvinden.
“We hebben een geweldig WK achter de rug en zoals vaak blijkt het daarna moeilijk opstarten in een nieuwe kwalificatiereeks. Dat zie je ook terug bij andere Europese landen. Na de tegenvallende resultaten uit de eerste wedstrijden hebben we duidelijke afspraken gemaakt om ons doel te bereiken, namelijk kwalificeren voor het EK 2016 in Frankrijk. De KNVB heeft er alle vertrouwen in dat dit met de technische staf en het potentiële spelersmateriaal gaat lukken”, laat Van Oostveen weten via de officiële kanalen van de bond.
Hiddink zelf zegt dat er dingen gaan veranderen. “Het belangrijkste is dat we ons nu eensgezind focussen op de kwalificatiewedstrijden die er nog voor ons liggen. Welke zaken precies veranderen zal de komende interlandperiode wel duidelijk worden, daar ga ik nu nog niet op vooruitlopen”, klinkt het uit de mond van de bondscoach.Posted in: roerdalen