pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 26, 2014 11:31 am Lees verder →

Historisch Café maandag in Roermond over heraldiek: iedereen welkom

Roermond – De LGOG kring Gelders Overkwartier van Roermond organiseert in samenwerking met het gemeentearchief van Roermond het Historisch Café. Op de laatste maandagen van de maand zal het Historisch Café plaatsvinden.

Elke bijeenkomst probeert men de aanwezigen kennis te laten maken met bepaald thema’s. Heeft u zelf een historisch onderwerp waarover u het een en ander wilt vertellen, neem dan contact met Historisch Café op. De heer Vroomen zal maandag een lezing over levende heraldiek houden.

De heraldicus kan verklaren wat iemand in zijn schild voert. Er zit een wereld van symboliek achter een lange traditie maar ook tegenwoordig stelt menigeen nog prijs op een familiewapen. Ook overheden maken nog veelvuldig gebruik van heraldische kentekens. Veel gemeenten hanteren heraldische wapens in de huistijl.
Maandag 27 januari is het Historisch Café weer geopend vanaf 18.45 en de sluitingstijd is rond 21.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in de studiezaal van het gemeentearchief, Swalmerstraat 12 te Roermond.

foor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met M. Lemmens, tel 0475-359662 of mail [email protected]Posted in: roermond