pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 27, 2011 6:30 am Lees verder →

Historisch café Roermond maandag back to basic

Roermond – Historisch cafe back to basic op maandag 30 mei 2011 om 19.00 in de studiezaal van het gemeentearchief Roermond.

Het gemeentearchief van Roermond organiseert elke laatste maandag van de maand het Historisch Café. Elke bijeenkomst proberen wij de aanwezigen kennis te laten maken met bepaalde thema’s. Heeft u zelf een historisch onderwerp waarover u het een en ander wilt vertellen, neem dan contact met ons op. We nodigen u graag uit om uw verhaal te vertellen.

Het café is het laatste jaren een succes gebleken (op de foto de meeting in februari 2011) en enigszins uit zijn jasje gegroeid. Ooit begon het café met een kleine groep enthousiaste historisch en cultureel geïnteresseerden. Het laatste jaar moesten wij vaker uitwijken naar andere locaties om dat het aantal bezoekers niet meer in de studiezaal van het gemeentearchief pasten. Deze ontwikkeling is positief want dat duidt erop dat er volop interesse bestaat voor een dergelijk initiatief. Het historisch café kreeg echter langzamerhand de vorm van een historisch lezingencircuit. Dit botst enigermate met andere initiatieven zoals die
van de Kring Gelders Overkwartier van Roermond van het Limburgs Geschied- en Oudheidkundig Genootschap (LGOG).

Historisch Café in de raadszaal, februari 2011

Wij willen maandag met u van gedachte wisselen over de opzet van het Historisch Café. Om de maand zullen er nog lezingen worden gehouden met daarnaast bijeenkomsten waarbij het uitwisselen van ervaringen, vragen en korte voordrachten centraal staan. Wij hopen u maandag te kunnen begroeten.

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer M. Lemmens, tel 0475-359662 of mail [email protected]Posted in: roermond