pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 4, 2017 2:15 pm Lees verder →

Hoeveel kans heeft Nederland nog op plaatsing voor WK in Rusland volgend jaar? Zaterdag al eerste beslissingen mogelijk…

Roerdalen – Oranje won haar laatste interland weliswaar met 3-1 van Bulgarije, maar zag desondanks de kansen op deelname aan het WK toch slinken. Door de 0-4 overwinning van Zweden op Wit-Rusland is het WK voor Oranje verder weg dan ooit.
Toch is er nog een kans voor de manschappen van bondscoach Dick Advocaat, die zelf stelde dat de kans na gisteren nog net zo groot is als na de nederlaag tegen Frankrijk. ‘We moeten twee keer winnen, en dan ook nog met grote cijfers’, zo wist ook Advocaat. Maar die opdracht lijkt op papier een stuk eenvoudiger dan in werkelijkheid. We gaan ervan uit dat Frankrijk niet meer te achterhalen is, aangezien zij tegen Bulgarije of Wit-Rusland toch zouden moeten kunnen winnen.
Dit is de huidige stand in de poule van Oranje, en die leert ons dat er nog heel veel werk aan de winkel is voor het Nederlands elftal:

Pos. Land GW W G V DV DT DS Ptn
1 Vlag van Frankrijk Frankrijk 8 5 2 1 15 5 +10 17
2 Vlag van Zweden Zweden 8 5 1 2 18 7 +11 16
3 Vlag van Nederland Nederland 8 4 1 3 16 11 +5 13
4 Vlag van Bulgarije Bulgarije 8 4 0 4 13 17 -4 12
5 Vlag van Luxemburg Luxemburg 8 1 2 5 7 17 -10 5
6 Vlag van Wit-Rusland Wit-Rusland 8 1 2 5 4 16 -12 5
Zoals je kunt zien staat Oranje momenteel drie punten achter Zweden en vier achter op Frankrijk. Daarmee is nog niet alles gezegd, want ook het doelsaldo van voornamelijk Zweden is erg belangrijk om in de gaten te houden. Wil Oranje namelijk nog tweede worden in de poule dan zal het doelsaldo ook beter moeten zijn dan dat van Zweden.

Voordeel voor Oranje is dat Zweden nog op bezoek komt in Amsterdam, waardoor Oranje het hoe dan ook in eigen hand houdt. Alleen lijkt een overwinning van vier doelpunten of meer verschil slechts een illusie tegen de sterke Zweden.

Dit zijn de resterende wedstrijden van poule A:

Zaterdag 7 oktober
Zweden – Luxemburg
Wit-Rusland – Nederland
Bulgarije – Frankrijk

Dinsdag 10 oktober
Frankrijk – Wit-Rusland
Luxemburg – Bulgarije
Nederland – Zweden

Drie dagen voorafgaand aan het cruciale treffen met Zweden speelt Oranje uit tegen Wit-Rusland en Zweden thuis tegen Luxemburg. De kans dat de Zweden in dat duel nog verder uitloopt met doelsaldo is zeker niet ondenkbaar.

Op dit moment moet Oranje al met minimaal 3 goals verschil winnen van Zweden. Als zij echter ruimer van Luxemburg winnen dan wij van Wit-Rusland dan wordt dit al minimaal vier doelpunten verschil, of misschien zelfs vijf. Niets is onmogelijk en dus maakt Oranje zeker nog kans op de tweede plek. Er zal echter ontzettend veel gescoord moeten worden.

Mocht Nederland tweede worden in de groep, dan is Oranje er nog niet. Er zijn negen groepen, alleen de slechtste nummer twee van al die groepen valt af. Met het huidige puntenaantal zou dat Oranje zijn. Ierland, Montenegro en Denemarken hebben ook dertien punten, maar nog een wedstrijd meer te spelen. Mocht Oranje echter twee keer winnen dan ziet dat scenario er wellicht ineens heel anders uit. Het is in elk geval iets wat Oranje niet in eigen hand heeft en dus zorg voor later is.
Als Oranje de play-offs bereikt, dan hangt veel af van de loting. En ook dat zal geen makkie worden, want op basis van de huidige FIFA-ranking, Nederland staat slechts 28ste, zal de ploeg van Dick Advocaat niet tot de vier geplaatste teams behoren en zou een tegenstander als Italië uit de koker kunnen komen.

Kortom, er is een lange en enorm moeilijke weg te gaan, maar niets is onmogelijk. Wie herinnert zich nog de 12-1 van Spanje tegen Malta, waardoor Oranje destijds het EK misliep…Posted in: algemeen, roerdalen