pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 30, 2014 12:59 pm Lees verder →

Hongaarse Wizz Air vlieft nu ook op Beek; tevens lijndienst met Poolse Katowice

Roerdalen/Beek – De Hongaarse vliegmaatschappij Wizz Air is dinsdag 28 oktober 2014 gestart met een lijndienst tussen Maastricht Aachen Airport (MAA) en Katowice in de Zuid-Poolse provincie Silezië. De maatschappij verwacht jaarlijks 30.000 passagiers te gaan vervoeren op dit traject. In de zomer van 2015 gaat Wizz Air vanaf MAA vier keer per week op de Hongaarse hoofdstad Boedapest vliegen. Het eerste vliegtuig landde dinsdagmiddag op MAA.

De 120 passagiers en Stijn Vandermoere van Wizz Air werden begroet door gedeputeerde Twan Beurskens van Economische Zaken en burgemeester Ralf Krewinkel van de gemeente Beek. Beurskens: “Ik ben verheugd dat we nu vanuit onze Limburgse luchthaven ook een rechtstreekse verbinding hebben met Oost-Europa. Er wonen en werken tienduizenden Oost-Europeanen in onze provincie, die hiervan kunnen profiteren. Ook is dit een interessante vlucht voor zakelijk- of toeristisch verkeer.” Een enkeitje Katowice kost vanaf MAA € 19,99. Alle vluchten worden uitgevoerd met Airbus A320 toestellen met 180 stoelen.
Vanaf afgelopen zomer wordt via Maastricht bijna dagelijks rechtstreeks op Londen gevlogen door vlieg­maatschappij Flybe. Op MAA vliegen nog drie andere maatschappijen: Ethiopian Airlines, Cargo Lux, Turkisch Airlines en Royal Jordanian Airlines. Via MAA wordt een relatief groot aandeel luchtvracht in Noordwest-Europa afgehandeld. De Maastrichtse luchthaven is na Schiphol de tweede luchthaven in Nederland wat betreft afhandelen van luchtvracht.

De Provincie Limburg is sinds juli van dit jaar eigenaar van de Maastricht Aachen Airport. Meer informatie is te vinden op de website www.maa.nl en www.wizzair.com.Posted in: roerdalen