porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 18, 2014 3:22 pm Lees verder →

Hoogbejaarde invalide vrouw bestolen door 3 vrouwen na babbeltruc

Venlo – Een hoogbejaarde inwoonster van Venlo is op zaterdag 08 november 2014 bestolen van een flink geldbedrag nadat haar bankpas was gestolen tijdens een babbeltruc in haar woning. De politie is op zoek naar de daders en roept getuigen op zich te melden.

De vrouw, die in een scootmobiel reed, betaalde die zaterdagmiddag rond 13.00 uur haar boodschappen met haar pinpas bij de kassa van een supermarkt aan de Straelseweg. Toen ze ongeveer twintig minuten later bij haar woning aan diezelfde weg aankwam, werd ze bij het binnengaan van haar woning aangesproken door drie vrouwen. Haar zoon had inmiddels de deur voor haar geopend en was op dat moment bij haar. Eén van vrouwen zei dat ze zwanger was en vroeg of ze even het toilet mocht gebruiken. Een tweede vrouw vroeg de weg aan de zoon. Toen de bewoonster verder haar woning in ging, liep niet alleen de ‘zwangere’ vrouw, maar ook één van de andere twee vrouwen naar binnen. Omdat het latere slachtoffer vervolgens argwaan kreeg, riep ze naar haar zoon. Dit was voor de drie vrouwen kennelijk het teken om er vandoor te gaan want ze zetten het op een lopen. Zij renden direct de Helbeek op, waar ze vermoedelijk met een grijze personenauto zijn weggereden.

Pinpas weg
Het drietal had kennelijk kans gezien op enig moment 150 euro en de pinpas uit portemonnee van de vrouw te halen. Zeer waarschijnlijk hebben ze de pincode in de winkel afgekeken en zijn ze haar vervolgens naar huis gevolgd. Later bleek dat er bij meerdere pinautomaten totaal een flink geldbedrag van de rekening van de vrouw werd gestolen.

Getuigen
Uiteraard bekijkt de politie beschikbare bewakingsbeelden van de winkel en de betreffende banken in de zoektocht naar de verdachten. Maar ook zijn we op zoek naar getuigen die de daders mogelijk in de winkel of ergens anders op de Straelseweg hebben gezien. Of misschien slaat u aan op de combinatie van het drietal met een grijze personenauto? Het slachtoffer sprak over drie vrouwen die ze omschreef als ‘zigeunerstypes’. Zij waren tussen de 15 en 25 jaar oud en hadden een blanke of licht getinte huidskleur. Zij spraken gebrekkig Nederlands en waren alle drie rond de 1.60 – 1.65 meter groot. Getuigen worden met klem opgeroepen zicht te melden bij de politie via het politienummer 0900-8844. Heeft u concrete informatie over de verdachten, dan kunt u uw informatie eventueel anoniem kwijt via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.Posted in: politie