porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 11, 2015 10:37 am Lees verder →

Huis in Roermond doorzocht vanwege verdenking witwassen en faillissementsfraude

Roermond – De FIOD heeft afgelopen dinsdag, samen met de politie, een huis in Roermond doorzocht. Dat gebeurde in een onderzoek naar faillissementsfraude onder leiding van het Functioneel Parket. Bij de doorzoeking werd een grote hoeveelheid verboden wapens aangetroffen. De politie heeft die in beslag genomen.

Het onderzoek richt zich op een 54-jarige man. Hij wordt verdacht van faillissementsfraude en witwassen. Hij zou voor enkele miljoenen aan failliete boedels van een aantal assurantietussenpersonen hebben onttrokken. Schuldeisers hadden het nakijken.

De 54-jarige man is niet aangehouden. Hij zit momenteel vast in België, in een Belgisch onderzoek. De woning die is doorzocht is van een familielid van de 54-jarige man. De bewoonster van het huis is zelf geen verdachte.

Misdaad mag niet lonen
Naast de inbeslagname van wapens is beslag gelegd op administratie, bankrekeningen, dure merkkleding en horloges.

Faillissementsfraude ondermijnt
Handel berust in belangrijke mate op vertrouwen. Faillissementsfraude ondermijnt het vertrouwen in het handelsverkeer, verstoort de concurrentieverhoudingen en brengt de maatschappij schade toe. Om te zorgen dat burgers en bedrijven vertrouwen kunnen hebben in het handelsverkeer is de aanpak van faillissementsfraude van groot belang.Posted in: politie, roermond