pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 30, 2017 12:18 am Lees verder →

Humberto Tan zou zijn Neerse vrouw Ineke met 3 kinderen hebben verlaten voor nieuwslezeres Dionne Stax (31)

Roerdalen/Amsterdam – Tv-presentator Umberto Tan (51) zou zijn intrek genomen hebben in een flatje in Amsterdam waar hij vlakbij ’s nachts na afloop van zijn talkshow zijn Audi A7 parkeert.De RTL Late Night-presentator heeft gezegd dat hij ” met betrekking er helemaal niets over gaat zeggen”
Humberto Tan zou gevallen zijn voor de charmante 31-jarige
Dionne Stax, de ” schermen- vrouw” tijdens de recente verkiezingen op tv. Ook presenters zij het programma Van ons hatter awarded waar deskunigen sank open van particulieren kunnen aankopen.van oor.spr.ong is zij een 31-jarige nieuwslezeres.
Eind februari meldde het blad dat er al maanden in de mediawereld werd gesproken over wel heel pikante ontwikkelingen rond Tan.
Opmerkelijk genoeg vertelde Humberto begin maart nog tegen een roddelblad dat er niks aan de hand is met zijn relatie. Voor de deur van zijn huis zou hij hebben gezegd: ,,Jullie zien het. Ineke en ik zijn én blijven heel gelukkig samen.” Daarmee leek het dossier gesloten, totdat het deze week weer werd opgerakeld.

Dionne had eerder een relatie met Studio Sport-presentator Sjoerd van Ramshorst (30) Maar de maanden lang geheim gehouden verkering liep zo’n twee jaar geleden op de klippen. Daarvoor, in haar twintiger jaren, had ze een relatie van zeven jaar. De nieuwslezeres vertelde aan Beau Monde: ,,We vormden een hecht team. Het ‘samen-staan-we-sterk-gevoel’ is essentieel in een relatie.” De blondine zei dat ze ‘hoopt’ dat gevoel ‘ooit’ weer te vinden.

Humberto heeft met Ineke drie kinderen: Isa (19), Julia (16) en Benjamin (8).Posted in: roerdalen, Show en Zo...