pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 17, 2011 3:12 pm Lees verder →

Huub Boots verlaat na ruim 21 jaar Roermondse politiek

Roermond – Huub Boots (foto) fractievoorzitter en raadslid van politieke partij Burgerbelangen Roermond (BBR) heeft na 21,5 jaar besloten de Roermondse politiek te verlaten. Huub Boots heeft de voorzitter van de gemeenteraad Roermond verzocht hem ontslag te verlenen per 15 december 2011.

De reden om zijn politieke loopbaan te beëindigen is gebaseerd op zijn leeftijd en de politieke toekomst van Burger Belangen Roermond. Door zijn zetel voortijdig beschikbaar te stellen kan Hans Lucas voor Burger Belangen Roermond terugkeren in de gemeenteraad.

Huub Boots is vanaf 1988 actief in de politiek. Hij heeft aan de wieg gestaan van Demokraten Roermond. Na de opheffing van Demokraten Roermond heeft hij zijn politieke carriere voortgezet met fractie Boots en later met Burger Belangen Roermond. In 2006 wilde Burgerbelangen graag meebesturen maar alleen op voorwaarde dat ook Demokraten Swalmen in de coalitie kwam. Dat lukte en voor die periode accepteerde Huub Boots een parttime wethouderschap.

Huub Boots is een ervaren politicus en voormalig burgemeester Herman Kaiser heeft ooit gezegd ‘hij is het geweten van de raad’. Op 15 december zal Huub Boots afscheid nemen van de gemeenteraad Roermond en daarmee beëindigt hij zijn politieke loopbaan.Posted in: roermond