pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 17, 2016 6:00 pm Lees verder →

Iedereen welkom: Zondag 20 maart as bruist Roerdalen van 30 gratis Klein Geluk-aktiviteiten in alle dorpen

Klein Geluk
Roerdalen – In Roerdalen werkt een groep enthousiaste mensen aan het vergroten van geluk. Samen willen ze ervoor zorgen dat er in Roerdalen mooie verbindingen rondom geluk ontstaan.

Hiervoor houden ze op zondag 20 maart 2016 van 10.00 uur tot 18.00 uur een Geluksdag in Roerdalen. Door en voor inwoners en ondernemers en ook leuk voor bezoekers. Met een programma boordevol inspirerende activiteiten. Want geluk delen zorgt voor meer geluk. Kom je ook?

Activiteiten
Wat is er allemaal te doen? Kinderen kunnen een zakje met snoephartjes ophalen bij Marie-Anne’s snoepwinkeltje in Posterholt en daarmee iemand anders bedanken. Bij kasteel Aerwinkel is onder andere een mini-workshop geluk georganiseerd, bij Schurenhof in Vlodrop een gelukspreuverieke. Bij galerie TriVidha in Sint Odiliënberg kunnen bezoekers terecht voor workshops over kunst en geluk. Bij de winkel Jill & Co in Vlodrop staat een wensboom waar bezoekers een wens in kunnen hangen of er een mee kunnen nemen. MERU in Vlodrop organiseert een ‘speurtocht’ naar geluk. Vanaf Landal Aerwinkel en Kasteel Daelenbroeck zijn gelukswandelingen uitgezet, al dan niet met een gids. Bij Kasteel Montfort kunnen bezoekers een workshop mindfulness doen. En dat is lang niet alles.

Waar en hoe laat?
Alle inwoners van Roerdalen ontvangen in het weekend van 12 en 13 maart een Gelukskrant in de brievenbus. Daar staat alle informatie over het programma, de locaties en de tijdstippen. Je kunt voor meer informatie over het programma, tijdstippen en locaties van de Geluksdag op 20 maart ook kijken op Facebook http://www.facebook.com/KleinGelukuitRoerdalen en op www.ontdekroerdalen.nl Geluksmail: [email protected]Posted in: algemeen, roerdalen