pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 21, 2012 12:00 pm Lees verder →

In Australie is de dag al weer bijna voorbij: niks te merken van einde van de wereld…

Roerdalen – Er zijn mensen die ervan overtuigd zijn dat vandaag het einde der tijden aanbreekt omdat de Maya-kalender eindigt op ’21-12-2012′. Maar in Australië, waar 21 december alweer bijna voorbij is, is daar vooralsnog weinig van te merken.
Dat meldt elservier.nl op haar site vanmiddag.
Veel Australiërs zeggen op Twitter dat ze er nog gewoon zijn. Australiërs grappen op de berichtensite over het einde van de wereld. Ze biechten hun heimelijke genoegens op onder de noemer #EndOfTheWorldConfessions, de populairste hashtag in Australië.

Zo biechten sommige vrouwen hun liefde voor een of meerdere mannen op.

Maya-voorspelling

De Maya’s hadden een eigen kalender. Die bestond uit vijf eenheden: de dag, winal (periode van 20 dagen), tun (360 dagen), k’atun (7.200 dagen) en b’ak’tun (144.000 dagen). Uit gevonden inscripties blijkt dat de Maya’s geloofden dat de wereld op 13.0.0.0.0 was geschapen. Dat is 11 augustus 3114 voor Christus volgens onze jaartelling.

Op 21 december is de kalender helemaal rond en is het weer 13.0.0.0.0.

Boeken en films hebben de angst gevoed dat het einde van de kalender ook het einde der tijden betekent. Maar die ondergang wordt nergens vermeld, meldden Mayadeskundigen.

Sommige doemdenkers zijn naar het gehucht Bugarach in de Franse Pyreneeën gegaan. Dat is volgens hen ooit een basis geweest voor buitenaards leven. In het dorpje hopen ze dat ze uitverkoren zijn om de aardse chaos te verruilen voor een ‘andere dimensie’.

In China zijn bijna 100 leden van de sekte ‘Kerk van de Almachtige God’ opgepakt, omdat ze waarschuwden voor de ondergang.Posted in: roerdalen