pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 3, 2014 1:03 pm Lees verder →

In auto in been geschoten: mysterie in Eindhoven

Eindhoven – Een 32-jarige man uit Wuppertal raakte zaterdagmiddag 1 november rond 16.10 uur gewond nadat hij in zijn rechterbeen was geschoten. Het schietincident vond in een auto plaats die zich op dat moment bevond op he Eindhovense Picassohof. De vermoedelijke dader is de automobilist, die na het incident de auto uitstapte en wegrende in de richting van de Rubensstraat.

Het slachtoffer, die eveneens het voertuig had verlaten, werd in eerste instantie opgevangen door een omwonende. Hierna werd hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie verrichtte ter plaatse een sporen- en buurtonderzoek. Inmiddels zijn ook diverse getuigen gehoord die het een en ander hebben gezien. Rond 21.30 uur werd het onderzoek in de omgeving van het voertuig afgerond.

Signalement
Van de vermoedelijke schutter is het volgende signalement bekend. Het gaat om een man van rond de twintig jaar. Hij had een licht getinte huid en had halflang donker haar dat met behulp van gel achterover was gekamd. Verder heeft de man een normaal postuur en is ongeveer 1, 70 m lang. Hij had verder een blauwe spijkerbroek en een donkere jas aan. Verder droeg hij sportieve schoenen.

Contact
De recherche wil graag in contact komen met getuigen die op die middag/avond nog niet door de politie zijn benaderd. Zij kunnen bellen naar, telefoon: 0900-8844. Anoniem kan ook: 0800-7000.Posted in: politie