pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 25, 2014 2:45 pm Lees verder →

In Brabant 38 nieuwe ultramoderne flitspalen

Roerdalen/Eindhoven – Op 38 plaatsen in Oost-Brabant worden wegen eind januari uitgerust met nieuwe digitale flitspalen. Dat maakt de politie bekend. In heel Nederland worden verouderde flitspalen de komende jaren vervangen door digitale exemplaren.
Eind januari worden er 38 nieuwe geplaatst in Oost-Brabant. Binnenkort komen er in Tilburg ook twee.

Er stonden er al twee op de N69 bij Waalre. Die flitspalen leidden de afgelopen tijd tot een ware bonnenregen en woedende reacties. Sommige mensen kregen voor duizenden euro’s aan boetes op de deurmat. Het OM vond dat de flitspalen niet goed genoeg waren aangekondigd. De politie wil dat nu beter doen, door de locaties vooraf te publiceren.

De nieuwe flitspalen staan volgens de politie dag en nacht aan en kunnen overtredingen sneller verwerken. In de oude flitspalen zit vaak nog een soort fotorolletje dat eerst ontwikkeld moet worden. De 38 nieuwe flitspalen komen op wegen in Oost-Brabant.

Het gaat om elf flitspalen in Helmond, twaalf in Eindhoven, drie in Geldrop, tien in Den Bosch en Oss en een in zowel Vught als Nuenen. In Tilburg gaat het om twee flitspalen.Posted in: politie, roerdalen