pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 18, 2016 3:00 pm Lees verder →

In Montfort in juni recordpoging langste rijsttafel van Nederland voor goed doel

Montfort – Wat begon als een hobby is in vijftien jaar tijd uitgegroeid tot een serieus cateringbedrijf: Warung Ledeng uit Montfort, met als specialiteit Indonesische rijsttafels. Om deze mijlpaal te vieren organiseert eigenaar Roger Janssen op 11 juni een bijzonder evenement: de langste rijsttafel van Limburg. Voor deze recordpoging is Warung Ledeng op zoek naar minstens 500 deelnemers. Wilt u meehelpen? Meldt u zich dan snel aan.

Langste rijsttafel van Limburg
Zaterdag 11 juni 2016 is de sporthal van Montfort omgetoverd tot een enorm restaurant. Die avond kunnen honderden gasten genieten van een keurig verzorgde rijsttafel, de langste ooit in Limburg georganiseerd, maar ook van diverse optredens van Angin Barat en orkest Häörepaert.

Schoolproject voor kansarme kinderen
Aan deze recordpoging is een goed doel gekoppeld. Roger heeft de afgelopen jaren meerdere malen Bali bezocht voor inspiratie voor nieuwe gerechten. Die reizen maakten hem ook duidelijk dat op dit prachtige eiland veel kinderen de kans op een betere toekomst mislopen vanwege onvoldoende onderwijs. Daar wil Roger zich de komende jaren voor inzetten, door kleinschalig voor kansarme gezinnen onderwijs financieel mogelijk te maken. Daartoe is inmiddels het Warung Ledeng Schoolfund Indonesia opgericht.

Ondernemersarrangement
Als ondernemer kunt u intekenen vanaf 8 personen. Zij krijgen een volledig verzorgde avond (inclusief drank), waarvoor u € 500 excl. BTW betaalt. Daarmee steunt u meteen het goede doel. Wilt u met meer personen komen, dat mag natuurlijk ook!

Aanmelden voor record-rijsttafel
Wilt u zaterdagavond 11 juni genieten van een heerlijke rijsttafel, deelnemer zijn aan een bijzondere recordpoging en ook nog eens een goed doel voor kansarme kinderen steunen?
Meld u dan aan voor deze recordrijsttafel van Warung Ledeng.
Dat kan voor € 27,50 per persoon.
Daarmee steunt u meteen het goede doel.

Reserveer online:Posted in: algemeen, roerdalen