pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 18, 2012 10:08 am Lees verder →

In Roermond 30 okt.: Bespaar en Verdien voor het MKB

Roermond – Op 30 oktober 2012 organiseert de Gemeente Roermond een ontbijtsessie met als thema ‘Bespaar en Verdien voor het MKB’.
Onder het motto ‘Green Deals voor bedrijven, energiebesparing samen naar een betere toekomst’ laten gastsprekers via concrete voorbeelden zien wat energiebesparende maatregelen en de toepassing van duurzame energie de MKB-ondernemer kunnen opleveren en welke financiële en fiscale mogelijkheden er zijn.
De Gemeente Roermond organiseert deze informatieve ochtend samen met de Kamer van Koophandel Limburg, het Omschakelpunt Limburg en het MKB-Nederland. Het ontbijtbuffet start om 7.30 uur en vindt plaats bij Rockwool aan de Industrieweg 15 in Roermond. Aanmelden is noodzakelijk en kan per e-mail via [email protected] onder vermelding van naam, bedrijfsnaam en adresgegevens. Aanmeldingen dienen uiterlijk 22 oktober 2012 binnen te zijn.

De bijeenkomst is een goed voorbeeld van dienstverlening van de Gemeente Roermond richting ondernemers. Mede hierdoor werd de gemeente in 2011 nog uitgeroepen tot MKB-vriendelijkste gemeente van Limburg 2011-2012 en behaalde Roermond landelijk een derde plek.
Besparen van energie en gebruik van duurzame energie past in de ambitie van de Gemeente Roermond om te werken aan een meer energiezuinige en schonere toekomst. Met deze bijeenkomst wil de gemeente MKB-ondernemers stimuleren zoveel mogelijk energie te besparen en gebruik te maken van duurzame energie. Dit alles vanuit de gedachte dat energie besparen goed is voor de portemonnee, het milieu en het bedrijfsimago. In de voorgaande Bespaar en Verdien subsidieregeling van de Provincie Limburg en de Kamer van Koophandel troffen bijna 450 deelnemende ondernemers energiebesparende maatregelen. Zij besparen nu gezamenlijk € 1.250.000,- per jaar op hun energiekosten.Posted in: roermond