pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 16, 2011 11:34 am Lees verder →

In Roermond digitaal netwerk over armoedebeleid van start

Roermond – Tijdens een informatieavond over armoedebeleid in Roermond op donderdag 3 november is het startsein gegeven voor een digitaal sociaal platform. Vrijwilligers- en professionals die actief zijn op het terrein van armoedebeleid in Roermond kunnen op deze (besloten) portaalsite informatie en kennis delen. Met het delen van ervaringen kunnen organisaties elkaar helpen, waardoor er een slag wordt geslagen op het terrein van armoedebeleid. Vrijwilligers en professionals konden zich tijdens de avond direct aanmelden en een profiel aanmaken.

Wethouder Raja Moussaoui (Sociale Zaken) (foto) is groot voorstander om nieuwe middelen in te zetten en nieuwe wegen te bewandelen in de strijd tegen armoede. “In een eerder gehouden symposium over armoede bestond er onder de deelnemers grote behoefte om van elkaar te weten wie er actieve speler is op dit terrein. Doordat je eenvoudigweg weet welke personen ook werk maken van armoedebeleid, is de stap om met elkaar in contact komen makkelijker gezet. Een digitaal platform biedt veel mogelijkheden voor organisaties om actief te participeren en van elkaar te leren”.

“Ook als gemeente Roermond willen we de komende tijd stevige passen vooruit maken. We werken hard aan een kadernota armoedebeleid. Dit omdat we van mening zijn dat armoede moet worden bestreden, door mensen zelfredzaam te laten zijn. Als het inzetten van sociale media daarin een effectieve bijdrage kan leveren, dan gaan we die uitdaging graag aan, aldus verantwoordelijk wethouder Raja Moussaoui.Posted in: roermond